Телеведуча Людмила Барбір вперше показала сина та чоловіка

Людмила Барбір
Днями вийшов друком новий номер журналу Мама і я, обкладинку якого прикрасила телеведуча 1+1 Людмила Барбір із сином. Це перша сімейна фотосесія телезірки.

Людмила Барбір, яка веде «Сніданку з 1+1», вирішила вперше показати свою сім'ю на сторінках журналу для мам. Чоловік Ігор, однорічний син Тарас, а також сама Людмила позували до кейкоги – традиційного одягу для занять айкідо.

Людмила не перший рік займається цим видом бойових мистецтв, її тренує чоловік, котрий уже досяг серйозного рівня майстерності. Він сенсей – учитель айкідо, носій давніх бойових традицій Сходу. Однорічне маля теж не відстає від батьків. Людмила часто бере сина на заняття, і він охоче демонструє свої перші таланти: віджимається, перекидається, повторює деякі удари ногами.

Долучати сина до занять бойовими мистецтвами сім'я Барбір розпочала ще до його народження. «Тарас, схоже, ще в утробі почав освоювати цю майстерність. Я майже до пологів відвідувала заняття. Звичайно ж, займалася за щадною програмою, щоб не нашкодити дитині, а вона, судячи з моїх відчуттів, повторювала рухи за мамою. А зараз наш тато чекає не дочекається, коли ж можна буде долучити сина до повноцінних тренувань. Я буду рада, якщо син перевершить у майстерності не лише маму, а й тата», - розповідає Людмила.

Людмила Барбир муж сын семья фото

Щоправда, зіркова мама Тараса уточнює, що у поєдинок із сином ніколи не встане, і з татом він спарингуватиме нечасто – лише для відточування техніки та вдосконалення майстерності.

Людмила Барбир муж сын семья фото

Людмила Барбир муж сын семья фото

Людмила Барбир муж сын семья фото

В інтерв'ю журналу «Мама і я» Людмила Барбір також розповіла про свої секрети виховання сина, про улюблені сімейні ігри та дитячі іграшки, і зізналася, що завжди мріяла про велику родину: «Хочу як мінімум трьох дітей!»

Depeche Mode
Попередній матеріал

10 невідомих фактів про соліст Depeche Mode Дейва Гаана

Тетяна Грінева
Наступний матеріал

Що таке природна краса: стереотипи та реальність

Новини партнерів